Espai personal

Benvolguts al bloc de Maialen...

Sóc alumne del grau d’educació infantil. Estic matriculada a vàries assignatures de tercer i d’altres de quart, per compatibilitat d’horaris laborals.

Actualment estic treballant amb infants del primer cicle d’infantil; estic de suport durant el període d’adaptació i, també, estic al migdia al menjador de la mateixa escoleta, EI Fort de Leau. Tot i que no estic de tutora, considero que és una bona manera de començar a entrar en el món de l’educació, de vivenciar el dia a dia de les escoletes, veure com funciona una aula, etc. Estic contenta de poder fer el tercer any gaudint d’aquesta experiència i d’estar tant agust amb aquest treball.


En relació al bloc...

Que hi podrem en aquest bloc?

En aquest bloc personal s’aniran incloent varies activitats que realitzarem a les classes pràctiques; la pròpia creació del bloc, edició d’imatges, sons, vídeos, realització d’una presentació de power point, etc.

A part d’aquestes activitats, cada setmana aniré publicant una entrada reflexionant sobre el meu procés d’aprenentatge en relació a l’assignatura. Tenim dues sessions  setmanals, per tant,  en acabar la segona sessió realitzaré la reflexió sobre com m’he sentit, que he après, en quins aspectes hauria de millorar, etc.

En el bloc personal meu hi haurà un enllaç a on podrem accedir a un altre bloc. Aquest darrer bloc anirà destinat al treball grupal on reflexarem el projecte que haurem de confeccionar sobre les noves tecnologies i la posada en pràctica dels materials multimèdies. Setmanalment s’aniran fent entrades per reflectir el nostre procés alhora de montar el projecte, quins inconvenients ens hem trobat, que ens resulta més complicat, etc.

Serà un reflexe del nostre aprenentatge en relació a les noves tecnologies per tal d’arribar al objectiu que es detalla a la guia docent: “l’objectiu de l’assignatura es que l’alumne sigui capaç de conèixer i utilitzar les eines tecnològiques i les seves possibilitats d’aplicació en el context educatiu adquirint una postura personal crítica i innovadora que enriqueixi la seva experiència i pràctica educativa”.

A poc a poc i amb bones ho aconseguirem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada