dissabte, 19 de gener de 2013

Setmana 15


Dilluns:
Avui hem aprofitat per anar a una altre aula per seguir endavant el projecte i aprofitar, també, les hores d’en Litus (les nostres companyes gravaven la cançoneta) per seguir endavant i donar-li una altre envestida grossa.
Tant n’Ana com jo hem estat amb la guia didàctica, finalitzant els apartats que encara teníem començats i acabant de donar-li forma. Jo desprès m’he posat amb el guió multimèdia, i he anat posant totes les diapositives que conforma el nostre joc multimèdia, perquè desprès tan sols fos anar posant que hi havia en cadascuna d’elles.
Na Natàlia i n’Erika, han seguit amb les veus dels diferents personatges, muntant els àudios amb les diferents locucions, etc.
Jo m’he hagut d’anar abans perquè a les 18h tenia una altre assignatura a la qual havia d’assistir per a presentar una exposició, “Estratègies d’intervenció II”.

Dimarts
Avui dimarts he arribat a les 17:30 a la sessió de grup, perquè jo abans tinc classe “Comunicació audiovisual i multimèdia” i com era la darrera abans de l’examen, he decidit no faltar i arribar més tard amb les meves companyes.
Quan he arribat m’he afegit a n’Ana, a fer guió multimèdia. M’ha passat la guia didàctica perquè poses el mateix format a tot i unes lletres un poc més vistoses per als títols i així anant deixant coses enllestides a mesura que passa el temps.
Desprès d’una estona, ens hem adonat que al guió multimèdia hi faltaven diapositives que les nostres companyes havien afegit i nosaltres no les havíem incorporat a la graella nostra, per tant, he proposat que jo me’n portaria el guió multimèdia, ja que molts dies no puc assistir per motius d’horaris d’altres assignatures o motius laborals, per acabar-ho i tancar la guia didàctica.
Per anar avançant coses, tant jo com n’Ana ens hem posat a dissenyar la caràtula i la contra portada del nostre CD, na Natàlia s’havia encarregat d’anar a comprar-ne 5 (un per a cadascuna de nosaltres i un per na Núria) així el dia que ho haguem d’entregar, ja quedarà tot dins CD.
Desprès de tot això, ens hem organitzat per al proper divendres; tot el que havíem de fer, portar i tal. Na Natàlia, el dia de sant Antoni, provarà el joc multimèdia amb el seu fill de 5 anys, en Francesc a fi de veure si es factible i si es necessari canviar alguns aspectes per així nosaltres, el divendres, poder canviar el que sigui necessari, preparar exposició amb un movie makier i anar deixant coses tancades.

Dimecres
Avui, com cada dimecres, arribo mitja hora tard per motius laborals. M’ha sabut greu perquè no he pogut veure el joc multimèdia del primer grup que exposava “Quatre en TIC”, només he vist l’explicació i la justificació que feien d’ell, desprès d’haver-lo aplicat. La proposta que han explicat m’ha agradat molt amb un personatge molt divertit com a protagonista, en Boldo. És un projecte que va destinat a infants de 3 anys sobre les fruites i les verdures, tema que dona molt de joc en aquestes edats tant primerenques.
El segon grup “Vivim les TIC” ha tingut uns quants problemes tècnics abans de començar, això de les tecnologies té aquests inconvenients... que quan més les necessitem es quan no volen funcionar! Desprès d’un temps intentant arreglar-ho, han pogut presentar el seu joc multimèdia. M’ha agradat molt la metodologia que han seguit per veure qui jugaria al seu joc multimèdia i qui no. Han confeccionat una sèrie de cartes en les quals el protagonista del seu joc, un monstre (que no recordo el nom) sortia en la carta o d’una manera o d’una altre; amb una cara trista significava que no et tocava jugar i amb una cara contenta que si. La carta que m’ha tocat a mi, apareixia el monstre amb la cara contenta, per tant, m’ha tocat realitzar una activitat. Com ja vaig dir, al finalitzar el joc multimèdia seu, l’he trobat que ha faltat, almanco en l’activitat que jo he realitzat, més indicacions del que s’havia de fer...perquè jo he tingut uns moments que no sabia que em demanava l’activitat, tot i que els infants són molt més intuïtius i haguessin anat tocant botons fins esbrinar en què consistia l’activitat.
Han estat dos temes ben diferents i enriquidors per a les edats corresponents.
De cada vegada m’entren més nervis per a la nostra exposició, només desitjo que no tinguem molts problemes...

Divendres
Avui ha estat el darrer dia que hem quedat el grup de “Ses de Llevant” per a fer projecte multimèdia, semblava que aquest dia no arribaria mai i, desprès de molts esforços i feina, ha arribat!

Jo avui m’he encarregat de realitzar la presentació per al Dilluns amb movie makier, desprès d’haver visualitzat el vídeo que va fer na Natàlia mentre en Francesc jugava al nostre joc. M’he quedat molt satisfeta al veure que un infant s’ho ha passat tant bé jugant a un joc que l’hem pensat i l’hem creat nosaltres. La presentació l’he confeccionada de manera breu, més que res per a què les nostres companyes vegin com ha actuat un infant amb el joc i també l’hem volgut fer perquè és una bona manera de tancar el projecte aquest, com d’acomiadament.
Desprès d’acabar la presentació, que n’Ana acabés de muntar les caràtules dels CD, prèviament plastificats i que na Natàlia i n’Erika canviessin els darrers retocs del joc (els quals havíem vist que en Francesc havia tingut certes dificultats) hem aprofitat per anar a la Seu a provar el nostre projecte i veurer-lo a pantalla completa i utilitzar-lo amb la PDI.
Resultat: Genial!

Esteu atents a l'actualització del blog del Dilluns on us contaré com ha anat l’experiència de provar-lo davant les nostres companyes i quines suggerències ens fan elles sobre el joc. Esperem que no tinguem molts entrebancs ja que som conscients que amb les tecnologies...qualsevol cosa ens pot passar!

Us deixem amb un petit tast del nostre projecte... Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada