diumenge, 13 de gener de 2013

Setmana 14


Dilluns
Avui  ha estat un dia light per ser el primer desprès de vacances, hi havia el dia assignat per fer tutories i així els grups que necessitaven aclarir dubtes sobre el projecte, ho podien fer.
El nostre grup tan sols li hem demanat un dubte sobre una activitat, la sopa de lletres, però al final ens estàvem complicant massa darrere desencadenadors i històries. La resta de grups han tingut més dubtes perquè ja havien començat amb els àudios, cosa que nosaltres encara no, suposo que ja ens sorgirà algun inconvenient (esperem que no...).
Mentre na Núria aclaria dubtes a la resta de grups, nosaltres hem aprofitat per comentar quatre coses sobre el projecte i organitzar-nos per a la propera quedada i que ens quedava pendent per fer. El pròxim dia per quedar és dimarts dia 8 de gener, a la UIB. Les meves companyes faran dia intensiu però jo, per motius laborals, tan sols hi podré assistir a la tarda.

Dimarts
Dia intensiu per les meves companyes, però jo m’incorporo a les 5, just desprès de les classes i em poso en marxa amb el grup.
Ja que disposem de dos ordinadors, hem decidit repartir-nos les tasques; dues avancen la guia didàctica mentre que les altres dues es centren amb els darrers retocs del power point abans d’afegir-hi les locucions i els àudios.
La veritat es que cada vegada que quedem fem bastanta feina i ens ret moltíssim. En acabar la quedada d’avui, el power point ha quedat enllestit i preparat per inserta totes les locucions. Mentre que la guia didàctica encara hi queden uns quants apartats, entre ells el guió multimèdia que volíem esperar a tenir el power point bastant aclarit, perquè ens resultés més fàcil.

Dimecres
Avui tocava dia de taller pràctic, “edició de vídeo”. Em pensava que per a editar un vídeo utilitzaríem alguna eina que jo no tingués coneixença però , per la meva sort, hem utilitzat el Windows movie makier, eina que ja et ve configurada amb l’ordinador i que et permet confeccionar i dissenyar vídeos amb tot tipus d’animació i t’ofereix una gran quantitat de possibilitats.
Del que es tractava avui era conèixer, a grosso modo, les utilitats d’aquesta eina confeccionant un breu vídeo. No he tingut cap dificultat amb això, ja que és una eina que normalment utilitzo per a fer qualsevol presentació i per a un ús personal.

Divendres
Avui hem tornat a quedar a les 16h a la UIB amb el grup de “ses de llevant” per seguir endavant amb el projecte i la guia didàctica.
Com bé ha dit n’Erika en el blog grupal, el fet de tenir una aula confortable ajuda a la feina a fer. Avui en Rafa ens ha cedit l’aula del seminari i hem estat a la glòria.
Durant aquest capvespre hem seguit amb la metodologia emprada fins ara; repartir-nos les tasques a fer per tal d’alleugerar la feina pendent. N’Erika i na Natàlia s’han encarregat de gravar tots els sons del power point, que no són pocs... mentre jo m’he posat amb ka guia didàctica (que ja la tenim boni escatada!). Li hem donat una bona empenteta a tot! Els sons han quedat tots gravats i la guia didàctica encara li queden tres punts, no gaire llargs, a desenvolupar.
I com era d’estranyar...ja ens han sortit els primers contratemps amb el power point, fins ara anava tot molt bé, però es començar a introduir les locucions i ja “error”. La veritat es que es un error un poc estrany, resulta que no ens deixava exportar, només les cançons on introduïm les nostres veus, a format WAP per poder ser compatible amb el power point. Ho hem provat tant amb el meu ordinador com amb el de n’Erika... i quina ha estat la nostra sorpresa? Que amb els ordinadors de la universitat si que ens ha funcionat!
Si això segueix així...farem tots els retocs de les locucions als nostres portàtils i quan sigui l’hora d’exportar-ho a format WAP, anirem als ordinadors de dalt per a passa-ho. TOT SIGUI AIXÒ SENYORS!

Això és tot per aquesta setmana! Esteu atents que a la propera setmana, si tot va bé, ho deixarem ben enllestit! JCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada