dijous, 6 de desembre de 2012

SETMANA 11

Dilluns El dilluns 3 de desembre no vàrem tenir classe teòrica però, el nostre grup, va decidir veure’ns igual i anar avançant el projecte multimèdia. Vam quedar a les 15:30 i ens vam posar a fer feina!

En primer lloc, vam deixar concretades les escenes del nostre conte introductori a fi d’anar començant a retallar les imatges de fons i pensar com col·locaríem els diferents personatges en cadascuna de les escenes. Ja només del conte ens surten 13 diapositives...sembla mentida però les pàgines se’n van volant!

Voleu veure descrites les nostres escenes del conte?  (Cliqueu en l'enllaç)

En segon lloc, ens vàrem dedicar a cercar una topografia que fos apta per els infants (llegible, polida i original) per cert, bastant complicat perquè les lletres que més ens agradaven a nosaltres eren les menys llegibles per als infants....però al final ens vàrem decidir per una que ens va captivar bastant.

Desprès de tenir la lletra enllestida i amb les ganes de començar ja el power point...no vàrem poder esperar més! Comencem el projecte... per la PORTADA.

Què ho sabíeu que ja tenim títol per al nostre projecte? LA MÀGIA DE LES LLETRES. Se’ns va ocórrer mentre pensàvem el muntatge que faríem a la portada i desprès d’això ens va sortit tot benissim.

Ja tenim la portada muntada amb totes les animacions que havíem d’incloure, potser encara li faltarà algun so perquè ho acabi de rematar.

Tot va “viento en popa”, per ara...

Dimecres
La sessió d’ahir la vàrem seguir dedicant al power point i les seves aplicacions... La sessió d’ahir ens va servir de bastant ja que nosaltres, en el nostre projecte, volíem fer una activitat semblant a la d’unir els nombres del 1 al 5 i la manera de fer-ho s’assembla bastant. No es ben bé d’unir punts, sinó una sopa de lletres... que per cada paraula encertada, haurem de fer una diapositiva nova (amb la lletra ja inclosa) i que cerquin la resta.

A partir d’ahir, ja sabem tot el necessari per anar muntant les pròpies activitats. El problema es que nosaltres ens volem complicar bastant, tot el grup en general, però considero que és normal...mai ho hem fet, o almanco jo, i les activitats que se m’ocorren intento que siguin d’allò més creatives i, al final, resulten ser massa entravessades o complicades per els infants.

Ara veurem com ens va el procés de muntar el power point, si tenim molts problemes i dubtes o ens ho podrem aclarir.

Tenim l’avantatge que en el nostre grup podrem aplicar el power point per veure si les activitats que estem plantejant són massa difícils i requereixen una modificació o anem ben encaminades. Tindrem al fill de na Natàlia i el meu cosí petit, ambdós de P5, aula a la qual hem destinat el nostre projecte.

Tant en aquest blog com en el blog grupal us mantindrem informats del nostre procés d’elaboració!

Que passeu un bon pont!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada